Az Otthon Szponzor Kft. bemutatása

Megalakulása előtt a cégvezetők jelentős szakmai sikereket és éveket tudhatnak maguk mögött a lakásépítő piacon azon belül is a társasház építő szegmensben, jelenleg ingatlanok közvetítésében a tapasztalatokra támaszkodva segítünk a vevőknek vásárolni, segítünk az eladónak eladni ingatlanjaikat.

Szlogenünk: “Új lakásban otthon vagyunk”

És hogy miért mondjuk ezt?

-mert mi már tudjuk, Ön olyan társasházi lakásba szeretne költözni, amely maximálisan kielégíti otthon-teremtő álmait, vágyait.
Ezért kizárólag jó fekvésű és beosztású, minden családi formához igazodó lakások találhatóak kínálatunkban.

-mert mi már tudjuk, Ön olyan lakásra vágyik, ahol a megfeszített munka után pihenni, kikapcsolódni térhet haza.
Ezért ajánlatainkat Budapest frekventált kerületein belül is a zöldövezeti, csendes, ligetes környezettel határolt területeken épített ingatlanokkal kínáljuk.

-mert mi már tudjuk, Ön olyan lakásról álmodik, amely megfelelő méretű, és a legkiválóbb anyagokból készült.
Ennek biztosítéka az évek alatt szerzett tapasztalat mind az építőipar, mind az építészeti tervezés terén. Új építésű társasházakra jellemző a rendkívül jó ár/érték arány. Az elsődleges szempont hogy a lakásban élő családtagok mindegyike megtalálja kényelmes életterét új otthonában.

 

HÍVJA ÉRTÉKESÍTŐ  IRODÁNKAT AZ OTTHON SZPONZOR KFT-T LAKÁSAJÁNLATOKÉRT!

Önnek érdemes FUNDAMENTA lakáskölcsönt igényelnie, hisz így nagyobb összeg áll rendelkezésére, hogy megvalósíthassa lakásterveit. Törvény teszi lehetővé, hogy alanyi jogon állami támogatásra jogosult. Az elő-takarékossági rendszer több lehetőséget kínál, melyek közül kiválaszthatja lakás megvásárlásához önerőként, hitelként használja fel vagy akár már most alapozza meg gyermeke(i) jövőjét. Versenyképességét a piacon a kockázatmentes forinthitel biztosítja, mely személyenként 8MFt-ot és legkedvezőbb 3,9%-os kamatozás lehetőségét ajánljuk fel. Sokoldalú, nyugodt szívvel ajánljuk MINDENKINEK! “FUNDAMENTA, az otthonteremtés szakértőjétől” Szolgáltatásaink segítik Önt a vásárlás folyamatában, a döntéstől a beköltözésig.

 

HITELRE VAN SZÜKSÉGE? HÍVJA HITELTANÁCSADÓINKAT!

  • Saját beruházású ingatlan értékesítése, tanácsadás az ‘új otthon’ kiválasztásában
  • Átfogó és ingyenes jogi tanácsadás
  • Ingyenes teljeskörű hitelügyintézés
  • Értékbecslés, ingatlan szakértés
  • Használt lakás forgalmazás
  • Társasházkezelés
  • Támogatásokról és lízingelési lehetőségekről tanácsadás

Kérjük, tekintse meg ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasházi ajánlatainkat, és reméljük hamarosan Ön is egy “OTTHON-os” lakás boldog tulajdonosa lesz.

Üdvözlettel: Otthon Szponzor Kft.